Op maat gemaakte applicatie voor subsidieverstrekkers

Subsidieloket naar wens

Inzichtelijk op ieder moment

Beveiligde persoonsgegevens

Flowcontrol is het toonaangevende digitale subsidieloket op maat. Met Flowcontrol beheert iedere subsidieverstrekker haar subsidiegelden.

In één systeem integreert u alle aspecten van uw subsidieprogramma’s. U heeft doorlopend inzicht in de ingediende aanvragen, de toekenningen die u doet en de administratie die de subsidieontvanger uploadt. Wij bouwen deze applicaties altijd conform uw wensen. Deze maatwerk-oplossingen kunt u volledig aanpassen aan de gebruikseisen in uw organisatie.

 

Vertel me meer

Met Flowcontrol informeert u uw doelgroep op ieder moment in het subsidieproces. U maakt bekend wanneer uw subsidieregeling open gaat, welke eisen er zijn aan een aanvraag en welke documenten de subsidieaanvrager digitaal moet aanleveren. U geeft aan in welke fase de aanvraag zich bevindt, zoals wanneer deze ontvangen is of de beoordeling voltooid is en of de aanvraag is toegekend. Vervolgens kunt u de administratie van gesubsidieerde projecten volledig automatisch toevoegen aan het loket, waardoor u altijd op de hoogte bent van de voortgang van projecten. U weet dus zeker dat uw subsidies goed besteed worden.

Meer weten? Laat uw gegevens achter of bel 088 2020 404